Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
 Voordelen

Agenda abonneedagen 2017

Hierbij informeren we u over de abonneedagen die in 2017 georganiseerd worden. U kunt u nog niet aanmelden voor elke abonneedag. Het is een overzicht van bestemmingen met data. Houdt u de advertenties in het RD in de gaten.

Abonnee-avond over de Amish D.V. 5 juli 2017 in Apeldoorn, nu ook in Goes 29 september!

RD-redacteur Richard Donk verzorgt een boeiende avond voor jong en oud over de Amish. Locatie: RD-gebouw Apeldoorn, aanvang 19.30 uur. Prijs is inclusief koffie met cake en in de pauze frisdrank met nootjes.

 

Abonneedag met bus naar Friesland D.V. donderdag 13 juli 2017

Een zomers uitje naar Firesland. 's Morgens krijgt u een rondleiding in Franeker, deze stad is uitgeroepen tot Europese stad van de Reformatie. vroeger was hier ook een universiteit. 's Middags krijgt u een rondvaart door het nationaal Park De Alde Feanen. Opstapplaatsen: Meerkerk, Nunspeet en Staphorst.

 

Zomerse abonneedag op het water D.V. woensdag 19 juli 2017

Vertrek vanuit Lage Zwaluwe met rondvaartboot De Zilvermeeuw. Via een prachtige route langs de Hoeksche Waard (langs Puttershoek, Oud-Beijerland) komen we aan in het oude vestingstadje Willemstad waar u een rondleiding krijgt. Terug varen we over het Hollands Diep en passeren o.a. het eiland Tiengemeten.

 

D.V. dinsdag 1 augustus dagtocht naar de Eifel

Abonneedag met bus naar Ordenburg Vogelsang. Dit is een voormalig opleidingskamp van de SS. Het complex werd tussen 1934 en 1936 gebouwd in opdracht van de nationaalsocialisten. Tot 1939 zijn er o.a. ca vijfhonderd SS’ers opgeleid. In de werd het complex in gebruik genomen als kazerne van de Wehrmacht. In 1945 werd Vogelsang bezet door het Amerikaanse leger. Vanaf 1955 was het een NATO troepenoefenplaats onder Bbelgische supervisie.
Het complex ligt in het prachtige natuurgebied van het Nationalpark Eifel met adembenemende uitzichten en vergezichten, zo kijk je uit over de prachtige Urftsee. Opstapplaatsen: Alblasserdam, Meerkerk en Echteld.

 

D.V. donderdag 24 augustus 2017 abonneedag naar Zeeuws-Vlaanderen

Ga mee naar dit onbekende stukje Nederland. U krijgt een prachtige rondrit dor het landschap en u bekijkt Sluis. In Groede is een museumstraatje gebouwd, u ziet hier o.a. een oude kapsalon, een smederij en een kruidenierswinkel uit lang vervlogen tijden. Opstapplaatsen: Meeerkerk en Ridderkerk.

 D.V. dinsdag 19 september abonneedag Prinsjesdag Den Haag

Beleef Prinsjesdag live mee! We hebben zitplaatsen voor u gereserveerd op de tribune aan het Lange Voorhout. Opstapplaatsen bus: Nunspeet, Meerkerk en Ridderkerk. Bij de prijs is inbegrepen: busvervoer koffie met gebak, goed verzorgd lunchpakket, tribuneplaats, rondleiding door centrum Den Haag o.l.v. een gids o.a. langs het Binnenhof, paleis Noordeinde.  In verband met de te reserveren tribuneplaatsen, aanmelden voor 28 juli!

 

2-daagse abonneereis naar Ieper D.V. 26 en 27 september 2017

Deze reis staat in het teken van de herdenking van de Eerste Wereldoorloog. U maakt de indrukwekkende herdenking mee op dinsdagavond. Verder bezoekt u een loopgraaf, een museum en diverse monumenten. Reisleider is Jan op 't Hof. Opstapplaatsen: Rijssen, Apeldoorn, Geldermalsen, Ridderkerk en Breda.

Abonnee-avond over de Amish D.V. 29 september 2017 Calvijncollege in Goes

RD-redacteur Richard Donk verzorgt een boeiende avond voor jong en oud over de Amish. Aanvang 19.30 uur. Prijs is inclusief koffie met cake en in de pauze frisdrank met nootjes.

 
 NB! De data en bestemmingen kunnen nog wijzigen!

mijn rd
 Voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

Registreer
Wachtwoord vergeten

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

RegistreerWachtwoord vergeten
mijn terdege
 voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

registreer

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

registreer