Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
 Voordelen

Agenda abonneedagen 2017

Hierbij informeren we u over de abonneedagen die in 2017 georganiseerd worden. U kunt u nog niet aanmelden voor elke abonneedag. Het is een overzicht van bestemmingen met data. Houdt u de advertenties in het RD in de gaten.

Abonneedag naar de Volkswagenfabriek in Osnabruck

D.V. 29 maart vertrek bus vanuit Echteld, 7 april vertrek vanuit Ridderkerk. U krijgt een rondleiding (uitleg in het Duits) van drie uur door de fabriek. Hier worden o.a. de  Golf Cabrio en de Tiguan gebouwd, evenals de Porsche Cayenne. Aan de productie van deze auto's wordt nog veel handenarbeid verricht. 's Middags bezoekt u het industriemuseum in Osnabruk waar u met een treintje en rondrit maakt. De uitleg is in het Nederlands. Beide dagen zijn volgeboekt, we organiseren een nieuwe dag.

 

Abonneedag Voed je Wijzer over natuurvoeding D.V. donderdag 13 april 2017

Gerrita Rijnders heeft een passie voor natuurvoeding die ze graag met u wilt delen. Die passie is ontstaan na een jarenlange zoektocht naar de oorzaak van chronische klachten. Ook u kunt zich door een gezonde leefstijl beter gaan voelen. Gerrita verzorgt een powerpointpresentatie over de relatie tussen natuurvoeding en herkenning van burn-out en een presentatie over voeding voor kinderen m.b.t. voeding en suikers. Natuurlijk kunt u vragen stellen. Locatie: RD-gebouw Apeldoorn vanaf 9.30 tot 15.00 uur.

 

Abonneedag met bus naar de bloembollen en de Zaanse Schans

D.V. woensdag 19 april vanuit Nunspeet en zaterdag 22 april vanaf Meerkerk en Ridderkerk. U krijgt een tulpenexcursie en een film over de bloembollen in Noord-Holland. 's Middags maken we een rondvaart door de Zaanse Schans en u kunt te voet dit karakteristieke gebied nader bekijken.

 

Abonnee-avond over het Arrestatie team van de politie

D.V. vrijdagavond 21 april in Gorinchem en 28 april in Apeldoorn van 19.00 tot 22.00 uur. Hans werkt sinds twintig jaar bij een arrestatieteam van de politie. Hij heeft duizenden arrestatieteam-acties op zijn naam staan. Met name in het zuiden en westen van Nederland. Samen met collega’s greep de politieman tal van moordenaars, overvallers, geweldplegers en bankrovers in de kraag. Hij geeft informatie over de A.T.'s (arrestatieteams) en de Dienst Speciale Interventies(DSI) in het algemeen en hun arrestanten/acties. Dit wisselt hij af met smeuïge ervaringsverhalen.

 

D.V. dinsdag 2 mei abonneedag over Israel

Gebouw Erdee Media Groep in Apeldoorn vanaf 9.30 tot 16.00 uur. Het ochtendprogramma wordt verzorgd door rabbijn Katz van stichting Zikna. Deze heeft ten doel de bevordering van de geestelijke, zedelijke en materiele ontwikkeling van de mensheid in het algemeen en van de met name oudere joden en chronisch zieke Joodse jongeren en hun ouders in het bijzonder. Rabbijn Katz gaat ook in op de ervaringen van overlevenden van de Holocaust en het antisemitisme. 's Middags vertelt RD-redacteur mr. Richard Donk over zijn ervaringen als journalist in Israël en in de verslaggeving over Israël, met alle dilemma’s vandien.

 

D.V. zaterdag 13 mei dagtocht met bus naar Texel

Vertrek vanuit Ridderkerk en Meerkerk. Op Texel kunt u met een IVN-gids mee voor een wandeling in natuurgebied De Mokbaai. Of u kiest voor een rondrit met de bus o.l.v. een gids. 's Middags bezoekt u Museum Kaap Skil, dit is een scheepvaart- en openluchtmuseum. Hier ziet u alles over de jutterij,de geschiedenis van de veerboot Teso. In het openluchtmuseum, in authentiek ingerichte huisjes is te zien hoe vissers en handwerklieden rond 1950 woonden.  Een timmerwerkplaats, bakkerij en smidse maken het beeld compleet.

 Abonneedag naar de havens van Duisburg D.V. 26 mei 2017

Een rondvaart door de grootste binnenhaven van Europa is de hoofdattractie van Duisburg. Zeeschepen, laadbruggen en pakhuizen komen aan u voorbijg. Dat betekent wereldhandel van dichtbij beleven. U bezoekt ook het spoorwegmuseum Eisenbahnmuseum in Bochum. Alle originele gebouwen en infrastructuur zijn behouden en zijn nog steeds in gebruik. Bij voorbeeld de ringloods met draaischijf, de watertoren en kolom, de kolenbunker en de slakkenput.

5-daagse reformatiereis in de voetsporen van Luther

De reis van 12 t/m 16 juni is volgeboekt! We organiseren nu een nieuwe reis D.V. 4 t/m 8 september 2017. Reisbegeleider is ds. J. Belder. Naast de hoogtepunten van de Reformatie (Erfurt, Eisenach en de Wartburg) bezoekt u ook concentratiekamp Buchenwald en de oudste synagoge van Europa in Erfurt. Op de terugreis stoppen we in Dillenburg waar u een rondleiding krijgt. Diverse opstapplaatsen.

Abonneedag naar Ouddorp D.V. zaterdag 17 juni 2017
's Morgens krijgt u een rondleiding bij de biologische geitenboerderij en zorgboederij De Mekkerstee. U komt o.a. langs de kaasmakerij, kaasopslag en de geitenstal.
Na de lunch nemen we u mee naar het strand. U maakt kennis met het werk van de reddingsbrigade. U krijgt uitleg over het werk van een lifequard en op het strand wordt een demonstratie gegeven. Als de zee kalm is, kunt u ook kort even meevaren met een reddingsboot. Opstapplaatsen: Nunspeet, Meerkerk en Ridderkerk.

 


Abonneedag naar Gouda en bezoek gerberakwekerij
Data: donderdag D.V. 22 juni vanuit Nunspeet en 29 juni vanuit Meerkerk en Ridderkerk.
De Sint-Janskerk in Gouda heeft 72 wereldberoemde glas in lood ramen waarbij elk raam zijn eigen verhaal heeft. U krijgt hier een rondleiding. Voorafgaand volgt eerst een presentatie over de invloed van de Reformatie op de Goudse glazen. U krijgt gelegenheid om zelf de kaasmarkt te bezoeken.
's Middags wordt u rondgeleid door gerberakwekerij De Zuidplas. U krijgt een korte film te zien over het vervolgtraject van de bloemen: verpakking en vervoer naar het buitenland.


 NB! De data en bestemmingen kunnen nog wijzigen!

mijn rd
 Voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

Registreer
Wachtwoord vergeten

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

RegistreerWachtwoord vergeten
mijn terdege
 voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

registreer

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

registreer