Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
 Voordelen

Agenda abonneedagen 2017

Hierbij informeren we u over de abonneedagen die in 2017 georganiseerd worden. U kunt u nog niet aanmelden voor elke abonneedag. Het is een overzicht van bestemmingen met data. Houdt u de advertenties in het RD in de gaten.

.

D.V. dinsdag 29 augustus 2017 abonneedag naar Zeeuws-Vlaanderen

Ga mee naar dit onbekende stukje Nederland. U krijgt een prachtige rondrit dor het landschap en u bekijkt Sluis. In Groede is een museumstraatje gebouwd, u ziet hier o.a. een oude kapsalon, een smederij en een kruidenierswinkel uit lang vervlogen tijden. Opstapplaatsen: Meeerkerk en Ridderkerk.

Abonneedag naar hanzestadje Hattem met prachtige vaartocht D.V. zaterdag 9 september 2017

's Morgens ontdekt u het Veluwse hanzestadje Hattem o.l.v. een gids. Lunch aan boord, vaartocht van 5 uur via de IJssel langs Zalk, Welsum, langs Kampen, door het sluisje het Ganzendiep op. U vaart over het Zwarte Water langs Genemuiden terug naar Hattem. Een prachtige natuurtocht met Hollandse vergezichten. Met eigen vervoer naar Hattem, gratis parkeren. Vanaf 9.30 tot 17.00 uur.

 D.V. dinsdag 19 september abonneedag Prinsjesdag Den Haag

Beleef Prinsjesdag live mee! We hebben zitplaatsen voor u gereserveerd op de tribune aan het Lange Voorhout. Opstapplaatsen bus: Nunspeet, Meerkerk en Ridderkerk. Bij de prijs is inbegrepen: busvervoer koffie met gebak, goed verzorgd lunchpakket, tribuneplaats, rondleiding door centrum Den Haag o.l.v. een gids o.a. langs het Binnenhof, paleis Noordeinde.  In verband met de te reserveren tribuneplaatsen, aanmelden voor 14 augustus. Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

 

Abonneeavond met de MAF D.V. 22 september 2017

Een avond voor het hele gezin. Maf Nederland geeft een presentatie over het werk in zendingsgebieden. Piloot Janse uit Papoea, die op verlof is, geeft een inkijkje in zijn werk. Locatie: RD-gebouw Apeldoorn van 19.00 tot 22.00 uur.

 

2-daagse abonneereis naar Ieper D.V. 2 en 3 oktober tweede reis! 

Deze reis staat in het teken van de herdenking van de Eerste Wereldoorloog. U maakt de indrukwekkende herdenking mee op dinsdagavond. Verder bezoekt u een loopgraaf, een museum en diverse monumenten. Reisleider is Jan op 't Hof. Opstapplaatsen: Rijssen, Apeldoorn, Geldermalsen, Ridderkerk en Breda.

 

Abonnee-avond over de Amish D.V. 29 september 2017 Calvijncollege in Goes

RD-redacteur Richard Donk verzorgt een boeiende avond voor jong en oud over de Amish. Aanvang 19.30 uur. Prijs is inclusief koffie met cake en in de pauze frisdrank met nootjes.

Abonneedag kleding D.V. 12 oktober in Apeldoorn

Ineke van Westrenen van atelier Uniek met stijl geeft een presentatie wat kleding met je doet en kleding gezien vanuit bijbels perspectief. Ze geeft handvatten om miskopen te voorkomen. Er wordt gekeken naar de unieke eigenschappen van een vrouw, wat de eerste indruk is en wat de sterke punten zijn. Wat wil je met kleding uitstralen? 


D.V. woensdag 11 oktober battlefieldtocht

Beleef de vrijheid in het Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 in Groesbeek. Dit  is een historisch museum over de gebeurtenissen rond de nationale bevrijdingsgeschiedenis van Nederland in 1944 en 1945. Typische jaren ’40 geuren, diorama’s, originele filmbeelden en toespraken nemen u mee naar de bevrijdingsgeschiedenis van Nederland en Europa. Een gids gaat mee in de bus voor een mooie Bettlefieldtocht door het Rijk van Nijmegen, o.a. langs de terreinen en monumenten van Market Garden.

Opstapplaatsen: Alblasserdam en Echteld


D.V. 17 oktober dinsdag vaartocht naar Breda

Vanuit Drimmelen vaart u met Z8, dit is de nieuwste, modernste rondvaartboot van De Zilvermeeuw. Via de Biesbosch in herfsttooi varen we over het riviertje De Mark naar Breda. U krijgt daar een twee uur durende rondleiding langs o.a. het stadhuis de Grote Kerk, die bezichtig u ook vanbinnen en langs het kasteel waar de KMA (Koninklijke Militaire Academie) is gevestigd.


D.V. dinsdag 24 oktober havens van Antwerpen

Ga mee op ontdekkingstocht door de Antwerpse havens. U bezoekt ook diverse loodsen en u krijgt uitleg over het reilen en zeilen van de Antwerpse havens. Opstapplaatsen: Meerkerk en Ridderkerk.


Workshop haken D.V. 7 november in Apeldoorn

Marije Littel van Steek voor Steek is weer bereid om een gezellige workshop haken te organiseren. Ze heeft weer leuke items uitgezocht.

 

Natuuravonden met jonge professionele fotografen 13 oktober en 3 november

Jacob Kapteijn vertoont prachtige landschapsbeelden van Noorwegen, de Lofoten en het Noorderlicht. Jeffrey van Houten is op zoek gegaan naar de steenarend in Polen en Slowakije. D.V. 13 oktober in Gorinchem en 3 november in Apeldoorn van 19.00 tot 22.00 uur.

 

Natuuravond met boswachter Frederik Bunt in Goes D.V. 10 november

Frederik is boswachter in de Kroondomeinen van het Loo. Hij vertelt graag over zijn werk en zijn passie fotograferen. Hij laat unieke beelden zien!

 


 NB! De data en bestemmingen kunnen nog wijzigen!

mijn rd
 Voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

Registreer
Wachtwoord vergeten

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

RegistreerWachtwoord vergeten
mijn terdege
 voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

registreer

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

registreer