Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
 Voordelen

Agenda abonneedagen 2017

Hierbij informeren we u over de abonneedagen die in 2017 georganiseerd worden. U kunt u nog niet aanmelden voor elke abonneedag. Het is een overzicht van bestemmingen met data. Houdt u de advertenties in het RD in de gaten.

Abonneedag naar Ouddorp D.V. zaterdag 17 juni 2017
's Morgens krijgt u een rondleiding bij de biologische geitenboerderij en zorgboederij De Mekkerstee. U komt o.a. langs de kaasmakerij, kaasopslag en de geitenstal.
Na de lunch nemen we u mee naar het strand. U maakt kennis met het werk van de reddingsbrigade. U krijgt uitleg over het werk van een lifequard en op het strand wordt een demonstratie gegeven. Als de zee kalm is, kunt u ook kort even meevaren met een reddingsboot. Deze dagtocht is geschikt ook voor mindervaliden! Opstapplaatsen: Nunspeet, Meerkerk en Ridderkerk.

 


Abonneedag naar Gouda en bezoek gerberakwekerij
Data: donderdag D.V. 22 juni vanuit Nunspeet en 29 juni vanuit Meerkerk en Ridderkerk.
De Sint-Janskerk in Gouda heeft 72 wereldberoemde glas in lood ramen waarbij elk raam zijn eigen verhaal heeft. U krijgt hier een rondleiding. Voorafgaand volgt eerst een presentatie over de invloed van de Reformatie op de Goudse glazen. U krijgt gelegenheid om zelf de kaasmarkt te bezoeken.
's Middags wordt u rondgeleid door gerberakwekerij De Zuidplas. U krijgt een korte film te zien over het vervolgtraject van de bloemen: verpakking en vervoer naar het buitenland.

 

Abonnee-avond over de Amish D.V. 30 juni 2017

RD-redacteur Richard Donk verzorgt een boeiende avond voor jong en oud over de Amish. Locatie: RD-gebouw Apeldoorn, aanvang 19.30 uur. Prijs is inclusief koffie met cake en in de pauze frisdrank met nootjes.

 

Abonneedag met bus naar Friesland D.V. donderdag 13 juli 2017

Een zomers uitje naar Firesland. 's Morgens krijgt u een rondleiding in Franeker, deze stad is uitgeroepen tot Europese stad van de Reformatie. vroeger was hier ook een universiteit. 's Middags krijgt u een boottocht door het nationaal Park De Alde Feanen. Opstapplaatsen: Meerkerk, Nunspeet en Staphorst.

 

Zomerse abonneedag op het water D.V. woensdag 19 juli 2017

Vertrek vanuit Lage Zwaluwe met rondvaartboot De Zilvermeeuw. Via een prachtige route langs de Hoeksche Waard (langs Puttershoek, Oud-Beijerland) komen we aan in het oude vestingstadje Willemstad waar u een rondleiding krijgt. Terug varen we over het Hollands Diep en passeren o.a. het eiland Tiengemeten.

 

D.V. dinsdag 5 september 2017 abonneedag naar Zeeuws-Vlaanderen

Ga mee naar dit onbekende stukje Nederland. U krijgt een prachtige rondrit dor het landschap en u bekijkt oude stadjes zoals Hulst en Sluis. In Groede is een museumstraatje gebouwd, u ziet hier o.a. een oude kapsalon, een smederij en een kruidenierswinkel uit lang vervlogen tijden. Opstapplaatsen: Meeerkerk en Ridderkerk.

 

2-daagse abonneereis naar Ieper D.V. 27 en 28 september 2017

Deze reis staat in het teken van de herdenking van de Eerste Wereldoorloog. U maakt de indrukwekkende herdenking mee op dinsdagavond. Verder bezoekt u een loopgraaf, een museum en diverse monumenten. Reisleider is Jan op 't Hof. Opstapplaatsen: Rijssen, Apeldoorn, Geldermalsen, Ridderkerk en Breda.

 


 NB! De data en bestemmingen kunnen nog wijzigen!

mijn rd
 Voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

Registreer
Wachtwoord vergeten

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

RegistreerWachtwoord vergeten
mijn terdege
 voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

registreer

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

registreer